Sverige är med på världskartan inom restaurang.
Sverige - ett land med stora möjligheter inom smak världen.
Sverige sätts nu ut på världskartan med vår natur och renodlade smaker.
Vi har blivit utsedda till en av världens 50 bästa länder inom restaurang och smak upplevelser (skriver hemsidan "theworlds50best.com".
Dom facineras utav våra fiskrätter ifrån västkusten, kötträtter ifrån norr.
Men även uppskattas dom härlig getost produktionen ifrån Härjedalen.
Lika mycket som fisk och skaldjursmarknaden i Göteborg och västkusten.
Dom fina cafér och högklassika Restauranger i Stockholm.
Detta är juh såklart riktigt härligt för mig som kock att läsa om. Det öppnar även upp för jobb möjligheterna inom världen för oss svenska kockar.
Jag måste säga att personligen tror jag det har med vår brinnande känsla för perfektion och känslor.
Med mycket känsla skapas mycket bra mat. Däremot anser jag även att detta är en fråga regeringen bör titta på inom skolor. Då jag på senaste åren har hört att allt fler Hotell-Restaurang skolar stängs ner.
Vilket förstör lite för vårt skapande av svenska kockar och serviser.
Men det innebär juh även att jobben ökar för oss som är kockar.
Det som är otroligt härligt att läsa är att vår natur och kärlek för våra lokal produkter överallt i Sverige uppskattas.
Härligt att läsa och faktist inse vilka möjligheter till råvaror vi har som man själv aldrig tänker på.
Allt vi får göra är att hoppas att vi fler och fler restaurang ökar intresset för lokalt och kanske kostar på oss dom där extra pengarna ifrån odlat kött till lokala uppväxta djur.
Detta skulle skapa en kraftigare och härliga produktion för våra bönder och uppfödare.
Vad anser ni om lokala produkter och faktist den stora frågan varför folk inte köper mer lokalt och närproducerat?
In och läs vad dom själva skriver om vårt härliga land !
Mvh Drinksnfood