Pasta Carbonara a la Roger wallman!

Pasta Carbonara A la Pappa, med kantareller och tagliatelle pasta.
 
 
Ingredienser : 4 port
 
500 g Tagliatte Pasta
3 pkt peppar bacon
2 burkar svamp cremé freiche
200 g färska kantareller
1 gullök
0,5 tsk sambaloelek 
1 kruka basilika
2 dl matlagningsgrädde
 
Gör så här
 
Stek baconen tills det är knaprigt, hacka löken och stek med baconen, skölj svampen och tillsätt i pannan med baconen.
När allting har fått fin färg, smak och konsistens tillsätt båda cremé freiche burkarna, hacka halva basilika krukan och strö i basilikan, och låt koka i ca 5 min.
Tillsätt grädden och låt små puttra under tiden du kokar pastan som du helt enkelt följer instruktionerna på paketet.
Vid servering riv lite ost (helst parmesan) och dra av lite basilika blad som garnering.
 
Mvh Roger wallman, för drinksnfood
 
 

Kommentarer:

1 felicia:

skriven

gott :)

Kommentera här: