Pasta Carbonara a la Roger wallman!
Pasta Carbonara A la Pappa, med kantareller och tagliatelle pasta.
Ingredienser : 4 port
500 g Tagliatte Pasta
3 pkt peppar bacon
2 burkar svamp cremé freiche
200 g färska kantareller
1 gullök
0,5 tsk sambaloelek
1 kruka basilika
2 dl matlagningsgrädde
Gör så här :
Stek baconen tills det är knaprigt, hacka löken och stek med baconen, skölj svampen och tillsätt i pannan med baconen.
När allting har fått fin färg, smak och konsistens tillsätt båda cremé freiche burkarna, hacka halva basilika krukan och strö i basilikan, och låt koka i ca 5 min.
Tillsätt grädden och låt små puttra under tiden du kokar pastan som du helt enkelt följer instruktionerna på paketet.
Vid servering riv lite ost (helst parmesan) och dra av lite basilika blad som garnering.
Mvh Roger wallman, för drinksnfood
skriven
gott :)